Nieuws & Trends

Overname BoWit door Van Ansem Derks Fourage BV

Wij infomeren u graag over de voorgenomen overname van de firma BoWit Petproducts te Overloon door ons als Van Ansem Derks Fourage BV.
Voor de continuïteit van het bedrijf BoWit is de familie de Wit in contact gekomen met Van Ansem Derks Fourage BV en uit de daaruit voortvloeiende gesprekken is een overname traject ingezet.
Per 01-01-2023 zal Van Ansem Derks Fourage BV starten met de overname van de exploitatie van de activiteiten van Bowit Pet Products.

BoWit Petproducts

Bowit Petproducts is een bekende naam in de huisdiersector. Vele tuincentra, dierspeciaalzaken en overige aanbieders in binnen- en buitenland hebben reeds vele jaren de klein verpakkingen hooi en stro van de firma BoWit Petproducts in hun assortiment. Met twee eigen perslijnen op de locatie in Overloon is er de mogelijkheid om zowel onder eigen merknaam als onder private label te produceren in verpakkingen van 0,5 tot 8 kilo.

Productassortiment verbreden

Met de overname wil Van Ansem Derks Fourage haar productassortiment verbreden en kunnen klanten voortaan terecht voor hooi en stro in verpakkingen van 0,5 tot 500 kg. Naast de bekende grote pakken, kleine pakken en midibalen voor de vee- en paardenhouderij krijgt Van Ansem Derks Fourage BV hiermee de mogelijkheid voor het produceren van hooi en stro in klein verpakkingen voor huis- en andere klein diersoorten.

Ook de overige fourageactiviteiten en opslag van Van Ansem Derks Fourage BV zullen per 01-01-2023 worden aangestuurd vanuit de locatie De Oude Molen 2 te Overloon. Wij nodigen u als klant hier dan ook van harte uit! Voor onze klanten in de regio Bakel blijft er een afhaalpunt in Bakel om op afspraak producten af te halen. Het afhaalpunt in Ysselsteyn komt te vervallen.

Wij hopen u snel te zien op onze locatie in Overloon en zijn uiteraard altijd bereikbaar om u van meer informatie over deze stap of over onze producten te voorzien.