Kleinverpakking BoWit hooi voor knaagdieren

Het hooi in kleinverpakking voor konijnen (en alle andere knaagdieren) word door BoWit Petproducts ingekocht in gebieden waar van nature veel fijn en kruidig hooi geoogst wordt. Door het hooi zelf rechtstreeks bij de bron in te kopen is er continu zicht op de kwaliteit en is het complete proces van de oogst van het hooi van het land tot het verpakken van de producten in Overloon volledig inzichtelijk en heeft BoWit continu grip op de kwaliteit van het product.

Kleinverpakking BoWit bodembedekkers en strooisels

Bodembedekking nodig voor knaagdieren? De kleinverpakkers bodembedekking van BoWit zijn geschikt in ieder knaagdierhok om vocht te absorberen en nare luchtjes te voorkomen en te verwijderen. Bodembekkers oftewel strooisels voor knaagdieren zijn er in diverse soorten en maten. Bij BoWit Petproducts kiezen wij er voor om ons te richten op de handel en productie van verpakt stro, hierin hebben wij de keuze tussen tarwe en gerste stro.

Voor de groothandel

Naast onze eigen productie produceren wij ook voor groothandels, tuincentra’s en dierenwinkels. Uw eigen merk voeren is nog nooit zo gemakkelijk geweest! BoWit produceert namelijk de producten met private label. U labelt hierbij bestaande producten met uw eigen logo, verpakking en het design wordt aangepast aan uw wensen.