BoWit Petproducts by Van Ansem Derks Fourage BV

Vanuit onze vestiging aan de Oude Molen 2 in Overloon produceren en leveren wij kwaliteit ruwvoeders en bodembedekkers voor knaagdieren zoals konijnen, cavia`s, chinchilla’s, muizen en ratten. De productie in onze eigen hallen in Overloon richt zich voornamelijk op dierenwinkels, groothandels, tuincentra en doe-het-zelf zaken. Naast productie onder het eigen merk Bowit is het ook mogelijk om hooi en stro bij ons te laten verpakken in uw eigen private label verpakking.

Hooi en stro kleinverpakking

Hooi is een belangrijk onderdeel van de voeding van knaagdieren. Hooi bevat veel ruwe vezels waar veel knaagdieren behoefte aan hebben om de spijsvertering te ondersteunen. Zorg daarom altijd dat je knaagdier voldoende hooi ter beschikking heeft.

Stro is een natuurlijke en milieuvriendelijke bodembedekking voor konijnen, kippen en andere soortgelijke dieren. Werkt isolerend, zorg daarom voor een goede laag stro waarmee uw dieren zich warm kunnen houden tijdens de koude periodes.

 

Van Ansem-Derks Fourage

Van de particulier die in het weekend enkele balen van verschillende producten komt afhalen tot de grote hippische- of veehouderijondernemer die meerdere vrachten tegelijk bestelt. Ons aanbod bestaat uit:

Fourage voor iedereen

Naast kleine pakjes van 20 kilo die bij Van Ansem Derks Fourage per stuk te koop zijn, is het ook mogelijk om grote partijen voor grootverbruikers of collega handelsbedrijven te leveren. Bij Van Ansem Derks Fourage is iedereen welkom!

Dankzij onze eigen opslagloodsen en transportmiddelen zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel en gericht handelen en leveren. Doordat de productie en inkoop op vaste adressen in binnen- en buitenland plaatsvindt, is er continu grip op de kwaliteit en het proces van onze producten.